Servicii stomatologice Diadent Medical

Iconita servicii chirurgie

Chirurgie orala

Chirurgia orala abordeaza aspectele de patologie chirurgicala din regiunea cavitatii bucale. Exista o serie de interventii de chirurgie orala care pot fi efectuate in cabinetul stomatologic, in circumstantele in care sunt realizate toate conditiile materiale necesare efectuarii unei operatii sangerande, dar si tratarii unor eventuale accidente sau complicatii posibile. Conditiilor materiale le este absolut indispensabila asocierea cu o pregatire materiala si chirurgicala corespunzatoare a practicianului, care sa-l protejeze pe bolnav impotriva unor fenomene patologice iatrogene, care de multe ori sunt mai dificil de tratat decat afectiunea de baza pentru care s-a intervenit.

Vezi lista preturi servicii chirurgicale

Servicii chirurgicale

 • Implantologie
 • Rezectii apicale
 • Chirurgie proprotetica
 • Extractii chirurgicale
Iconita servicii protetica

Protetica

Protetica dentara inseamna refacerea dintilor prin lucrari fixe: fatete, coroane si punti dentare, precum si prin lucrari mobile sau mobilizabile: proteze totale sau partiale, proteze scheletate cu sisteme speciale, proteze pe implanturi. Atunci cand, din diverse motive, din dinte lipseste o portiune ce nu poate fi refacuta prin obturatie (plomba), sau peretii dentari sunt prea subtiri pentru a suporta presiunile masticatorii, e necesara acoperirea dintelui cu o coroana.

Vezi lista preturi protetica

Servicii protetica

 • Lucrari protetice fixe pe dinti
 • Lucrari protetice fixe pe implanturi
 • Lucrari protetice mobile
Iconita servicii profilaxie

Profilaxie

Este mai usor sa previi decat sa tratezi! Desi cu totii cunoastem foarte bine acest lucru, putini il facem cu consecventa. Preventia individuala prin banala igiena orala la domiciliu este cruciala pentru sanatatea orala a fiecarui individ si totodata cea mai ieftina si la indemana metoda. Din experienta am constatat ca din pacate foarte putini pacienti sunt constanti si rigurosi in acest sens, fie neglijand, fie aplicand o tehnica incorecta de periaj. Acest lucru duce la aparitia inerenta a placii bacteriene* si consecutiv a cariilor dentare si a tartrului dentar cu tot cortegiul de probleme: leziuni si coloratii dentare inestetice, dureri dentare, sangerari gingivale, , etc

Vezi lista preturi profilaxie

Servicii profilaxie

 • Sigilari
 • Fluorizari
 • Detartraj
 • Periaj profesional
Iconita servicii terapie

Terapie

Obturatia dentara este ceea ce in limbajul popular poarta denumirea de plomba dentara. Cine nu stie ce este o plomba, sau cine nu si-a pus in viata sa macar o plomba dentara? Numarul persoanelor care atunci cand au carii isi pun plombe dentare, este incalculabil, dar din pacate si numarul celor care atunci cand au carii le ignora este destul de mare, lucru care este destul de ingrijorator, atata timp cat plomba este singura modalitate pentru a trata cariile.

Vezi lista preturi profilaxie
Iconita servicii pedodontie

Pedodontie

Educarea sanatatii orale a micutilor incepe inca din primele zile de viata prin constientzarea mamelor asupra importantei alaptarii la san, nu doar datorita anticorpilor continuti in laptele matern, ci si datorita actiunii benefice asupra dezvoltarii aparatului dento-maxilar pe care il produce suptul. Incercati de asemeni sa nu obisnuiti copilul cu lichide indulcite (ceai, lapte, etc). Igiena dentara trebuie sa inceapa odata cu aparitia primilor dinti temporari, iar in acest sens puteti sa va lasati sfatuiti de medical stomatolog in legatura cu masurile de igiena corespunzatoare.

Vezi lista preturi pedodontie