Coroana ceramica din ceramic E–MAX

Coroana ceramica E-MAX

Coroanele ceramice din ceramic E–MAX sunt preferate pentru estetica lor deosebita, precum si pentru rezistenta in timp a lucrarii dentare. Acest tip de coroana ceramica este realizata dintr-un singur bloc de ceramica lithium-disilicate si este considerata cea mai buna varianta a coroanelor ceramice din punct de vedere al esteticii dentare.

Este considerata cea mai estetica varianta in grupa coroanelor ceramica deoarece nu exista nici un fel de material care sa contina metal, care s-ar putea interpune intre dinte si lucrarea dentara finala. In general, ca o abordare corecta a unui plan de tratament complex, este indicata folosirea coroanelor ceramica E-MAX pentru dintii frontali iar coroanele ceramica din zirconiu pentru dintii laterali dar in egala masura, zirconiul este indicat si pentru frontali, mai ales in cazul pacientilor care prezinta abraziune dentara si bruxism.

De asemenea, se pot executa din ceramica frezata inlay-uri si onlay-uri ce prezinta o estetica deosebita, si care asigura de asemenea conservarea vitalitatii molarilor cu cavitati extinse de cls II si MOD.

Aceeasi tehnica de frezare a blocurilor ceramice E -MAX permit executarea foarte fidela si cu o estetica deosebita a fatetelor dentare pentru dintii frontali, restaurare care pana acum nu prezenta din pacate precizia exectutiei sitemului tehnologic CAD-CAM.

In consecinta, precizie, estetica, functionalitate restaurata integral! Si incet incet, se poate ajunge la eliminarea aproape completa a structurilor de rezistenta metalice ale lucrarilor protetice.

Costul unei coroanele ceramice din ceramic E–MAX

Pretul unei unei coroanele ceramice din ceramic E–MAX incepe de la 300 euro.

Pretul pentru inlay-uri este de 250 euro.